FJALË

Fjalor Shqip

SHKAPULAR m. krahin.

  • Shpatull; sup. E rroku për shkapularësh. E hoqi për (prej) shkapularësh e hoqi zvarrë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →