FJALË

Fjalor Shqip

SHKARBONIZOJ kal. tek.

  • Heq karbonin që përmbajnë disa metale. Shkarbonizoi gizën i heq karbonin gizës për ta shndërruar në hekur ose në çelik.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →