FJALË

Fjalor Shqip

SHKARDHË f.

  • 1. Shkop i gjatë me një zinxhir që ia lidhin qenit në qafë, për të mos e lënë të kafshojë atë që e tërheq.
  • 2. krahin. Trinë për të zënë derën e gardhit.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →