FJALË

Fjalor Shqip

SHKARKI f.

  • Arsyeja që sjell dikush për të shkarkuar veten, shfajësim. Kërkon të gjejë shkarki.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →