FJALË

Fjalor Shqip

SHKARRAVITJE f.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljes SHKARRAVIT.
  • 2. Shkarravinë. Shkarravitje fëmijësh.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →