FJALË

Fjalor Shqip

SHKARTHI f.

  • Dhunë, mujshi. Ia bëri këtë punë për shkarthi.

SHKARTHI ndajf.

  • Pjerrtas, tërthoras, për së kithi; shkarazi. E preu shkarthi.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →