FJALË

Fjalor Shqip

SHKARTISUR mb.

  • I përzier me diçka tjetër. Mollë të shkartisura. Qumësht i shkartisur qumësht i përzier me ujë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →