FJALË

Fjalor Shqip

SHKATËRRIM m.

  • Veprimi dhe gjendja sipas kuptimeve të foljeve SHKATËRROJ, SHKATËRROHEM. Shkatërrim i madh (i plotë). Shkatërrimi i ushtrisë fashiste (i Ballit Kombëtar). Shkatërrimi i makinës së shtetit borgjez. Shkatërrimi i imperializmit. Shkatërrimi i urave (i qyteteve, i fshatrave). Shkatërrimet e luftës. Në prag të shkatërrimit. Mbillte shkatërrim. Shpëtoi nga shkatërrimi.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →