FJALË

Fjalor Shqip

SHKELËSE f.

  • Shkallare, shkallinë. Shkelëset e shkallës.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →