FJALË

Fjalor Shqip

SHKELJE f.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljeve SHKEL, SHKELEM. Shkelje e lehtë (e rëndë, e hapët). Shkelje financiare. Shkelja e ligjit (e rregullave, e urdhrit, e statutit, e kontratës). Shkelja e zotimeve (e afateve). Shkelja e besnikërisë bashkëshortore. drejt. Shkelje kurore. vjet. Shkelje e së drejtës ndërkombëtare. drejt. Shkelja e hapësirës ajrore. Shkelja e shajakut.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →