FJALË

Fjalor Shqip

SHKELURA f. vet. etnogr.

  • Vajtja e dhëndrit me njerëzit e tij në shtëpinë e nuses dhe vajtja e nuses me njerëzit e saj në shtëpinë e dhëndrit për të shkëmbyer nishanet për fejesë (sipas zakoneve të kohës së kaluar). Bënin të shkelurat.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →