FJALË

Fjalor Shqip

SHKESË I f.

  • 1. etnogr. Shkuese.
  • 2. Shkuesi. Ishte fejuar me shkesë.

SHKESË II f.

  • 1. Kalim, shtegtim (për bagëtinë); bagëtia që është në shtegtim nëpër një vend. Dhentë janë në shkesë.
  • 2. Reshje të forta e të befasishme, që vijnë e shkojnë shpejt. Shkesë shiu (breshri).

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →