FJALË

Fjalor Shqip

SHKLESE mb. vet. f.

  • Që çahet lehtë me dorë dhe që nuk e ka bërthamën të ngjitur me sharkun, çahje (për pemët); kund. mishje. Pjeshkë shklese.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →