FJALË

Fjalor Shqip

SHKODRAN m.

  • Banor vendës nga Shkodra ose ai që e ka prejardhjen nga Shkodra.

SHKODRAN mb.

  • Që ka të bëjë me Shkodrën ose me shkodranët, që është karakteristik për Shkodrën ose për shkodranët, i Shkodrës ose i shkodranëve; që është krijuar nga shkodranët. Rinia shkodrane. Shtëpitë shkodrane. Veshje shkodrane. Këngë shkodrane. Ahengu shkodran. Skuadra shkodrane. Delja (lopa) shkodrane.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →