FJALË

Fjalor Shqip

SHKODRANISHT ndajf.

  1. Në të folmen e Shkodrës; sipas mënyrës karakteristike të shkodranëve. Flet shkodranisht. Këndon shkodranisht.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →