FJALË

Fjalor Shqip

SHKODRANISHTE f.

  • E folmja e qytetit të Shkodrës dhe e rrethinave të tij. Shkodranishtja letrare variant i shqipes letrare, i formuar kryesisht mbi bazën e së folmes së qytetit të Shkodrës dhe të rrethinave të tij.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →