FJALË

Fjalor Shqip

SHKOKËLUAR mb.

  • Që është bërë kokrra (zakonisht për misrin); i shkoqur; i thërrmuar. Misër i shkokëluar.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →