FJALË

Fjalor Shqip

SHKOKËRDHOJ kal. krahin.

  • Rrah dikë fort duke e dëmtuar në kryqe e duke bërë që të ecë si i këputur në mes, e këput në mes. E rrahu sa e shkokërdhoi.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →