FJALË

Fjalor Shqip

SHKOKËRROHET vetv.

  • 1. Shkoqet, shkokëlohet vetiu. Shkokërrohet gruri.
  • 2. Pës. e SHKOKËRROJ. Misri shkokërrohet me makinë ose me dorë.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →