FJALË

Fjalor Shqip

SHKOLLARIS kal.

  • I heq kollën një pëlhure prej pambuku (që të ngjyroset në mënyrë të njëtrajtshme). Para ngjyrosjes e shkollarisim.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →