FJALË

Fjalor Shqip

SHKOLLARISJE f.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljeve SHKOLLARIS, SHKOLLARISET. Agregati i shkollarisjes.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →