FJALË

Fjalor Shqip

SHKOLLARIST mb. keq.

  1. Që është karakteristik për mënyrën si veprohet në shkollë e si veprojnë nxënësit, që është i thjeshtuar, i ngushtuar e jokrijues; që nuk është i lidhur në mënyrë të gjallë me jetën. Trajtim shkollarist. Në mënyrë shkollariste.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →