FJALË

Fjalor Shqip

SHKOMBËTARIZIM m.

  • Veprimi sipas kuptimeve të foljeve SHKOMBËTARIZOJ, SHKOMBËTARIZOHEM. Politika e shkombëtarizimit. Rreziku i shkombëtarizimit.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →