FJALË

Fjalor Shqip

SHKOMBËTARIZUAR mb.

  • Që ka humbur tiparet themelore, të cilat e dallojnë si pjesëtar të një kombësie a të një kombi, që ka humbur kombësinë. Pakica të shkombëtarizuara. Fshatra arbëreshe të shkombëtarizuara.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →