FJALË

Fjalor Shqip

SHKOQITUR mb.

  1. I hollësishëm, i imët, i zbërthyer; i qartë, që nuk lë vend për dyshim a moskuptim. Përgjigje e shkoqitur. Rregullat të jenë më të shkoqitura! T'i kemi fjalët të shkoqitura!
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →