FJALË

Fjalor Shqip

SHKORDHËT mb.

  • 1. I shfryrë.
  • 2. I shkrehur, i zdërlaqur, i qullët, pa fuqi. Pse rri si i shkordhët?
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →