FJALË

Fjalor Shqip

SHKORRET m.

  1. Vend me shkurre të dendura e me driza. Shkurret mesdhetar. Doli nga shkorreti. Nxin si shkorret.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →