FJALË

Fjalor Shqip

SHKOTA f. vet. krahin.

  1. përbrendshmet e kafshëve dhe të njeriut. Ia hoqi shkotat berrit.
  2. Iu ndezën shkotat; u inatos, u nxeh shumë. Mos m'i fryj shkotat! mos më mërzit, mos më inatos!
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht online me mësues profesionistë amerikanë dhe shqiptarë. Smart Center, me 11 vite përvojë, ua thjeshtëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë a zyrës suaj.

Mëso më shumë →