FJALË

Fjalor Shqip

SHKOZËBARDHË f. bot.

  • Shkozë me trung të trashë, me gjethe vezake të dhëmbëzuara, me lëkurë ngjyrë hiri, të hollë e të lëmuar, që rritet si dru pylli dhe që përdoret në industri ose për të djegur e për qymyr.
Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →