FJALË

Fjalor Shqip

SHKRABË f. kryes.

  • Shkronjë e bërë keq, shkronjë e shtrembër, shkarravinë. Shkraba fëmijësh. Bënin ca shkraba.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →