FJALË

Fjalor Shqip

SHKRESAXHI m. keq.

  1. Nëpunës që përpiqet t'i zgjidhë çështjet vetëm me anë të shkresave, nëpunës që e kalon kohën duke hartuar shkresa dhe që mbivlerëson shkresat. Është kthyer në shkresaxhi.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →