FJALË

Fjalor Shqip

SHKRESOMANI f. keq.

  1. Mani për të bërë sa më shumë shkresa dhe për t'i zgjidhur punët vetëm me shkresa.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →