FJALË

Fjalor Shqip

SHKRESOR mb.

  • Që ka të bëjë me shkresat, që u takon shkresave; që bëhet me anë të shkresave. Veprime shkresore. Të dhëna shkresore.
Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →