FJALË

Fjalor Shqip

SKËRFYELL m.

  • 1. anat. Pjesa e sipërme e gypit që lidh grykën me mushkëritë për të kaluar ajri.
  • 2. fig. Njeri shumë i gjatë dhe i hollë. Një skërfyell i gjatë.