FJALË

Fjalor Shqip

SKËTERRSHËM mb.

  • 1. Që është shumë i rëndë dhe i padurueshëm, i tmerrshëm. Një ditë e skëterrshme. Vend i skëterrshëm. Zhurmë e skëterrshme.
  • 2. Që është shumë i errët a i zi; që nuk ka asnjë rreze drite. Qiell i skëterrshëm. Natë e skëterrshme. Burg i skëterrshëm.