FJALË

Fjalor Shqip

STOMATOLOGJI f. mjek.

  • Degë e mjekësisë, që merret me studimin dhe mjekimin e sëmundjeve të gojës e të dhëmbëve. Dega e stomatologjisë. Klinika e stomatologjisë.