FJALË

Fjalor Shqip

THANTË mb.

  • 1. Që është bërë nga druri i thanës; prej thane. Dru (shkop) i thantë. Thupër e thantë.
  • 2. fig. I fortë, i qëndrueshëm; i shëndoshë, me shëndet të mirë. I thatë, po i thantë. Burrë i thantë. Plakë e thantë. Me trup të thantë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →