FJALË

Fjalor Shqip

TRUNJËZOHEM vetv.

  • 1. Lodhem shumë, këputem, rraskapitem.
  • 2. Pës. e TRUNJËZOJ.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →