FJALË

Fjalor Shqip

VËLLIMOR mb. spec.

  • Që ka të bëjë me vëllimin e diçkaje, që i përket vëllimit, i vëllimit. Shtrirje vëllimore.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →