FJALË

Fjalor Shqip

VRASËS m.

  • Ai që vret një tjetër, ai që bën një vrasje, xhelat. Vrasës i paguar. Vrasësit e popujve. Fytyrë prej vrasësi. E kapën (e dënuan) vrasësin.

VRASËS mb

  • Që përdoret për të vrarë njerëz a kafshë, që të vret. Mjet vrasës. Fuqia vrasëse.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →