FJALË

Fjalor Shqip

Zhabë - f. zool.

  • Lloj bretkose, me trup pak më të madh se e zakonshmja, që e ka lëkurën të murrme në të kuqërremtë, të mbuluar me puçrra me helm dhe që rron zakonisht në toka me lagështirë; bretkose.
  • S'këndon zhaba në të thatë fj. u.