FJALË

Fjalor Shqip

DËNES jokal.

Qaj me ngashërim a me gulçima, qaj me dënesë. Dëneste me të madhe. Dëneste në gjumë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →