FJALË

Fjalor Shqip

DETYRUAR mb.

I detyrueshëm. Shërbim (arsim) i detyruar. Punë e detyruar. Ngarkesë e detyruar.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →