FJALË

Fjalor Shqip

DETYRUES mb.

1. Që të shtrëngon të bësh diçka pa dëshirën e pa vullnetin tënd. Forcë (fuqi) detyruese. Masa detyruese.

2. Që i ka një detyrim dikujt. Pala detyruese. Ndërmarrje detyruese.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →