FJALË

Fjalor Shqip

DEVOLLI m.

Banor vendës i Devollit ose ai që e ka prejardhjen nga Devolli.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →