FJALË

Fjalor Shqip

FE f.

  1. Besimi se gjithçka në botë përcaktohet e drejtohet nga një forcë e mbinatyrshme, hyjnore; besimi te Zoti. Feja islame (e krishterë, katolike, ortodokse). Përhapja e fesë.
  2. Sistemi i organizuar i kredos, ceremonive dhe rregullave që përdoren për të adhuruar Zotin dhe për të rregulluar marrëdhëniet njerëzore. Praktikoj fenë islame. Sipas fesë.

Nëse fjalori FJALË ka qenë i dobishëm për ju, konsideroni të dhuroni diçka për mirëmbajtjen dhe përmirësimin e tij të mëtejshëm.

Dhuro →