FJALË

Fjalor Shqip

FERRAC m. bot.

Shkurre kacavarëse e vendeve mesdhetare, që ka gjethe të trasha në trajtë zemre e me gjemba anëve dhe që bën lule të bardha në vile e kokrra të kuqe.