FJALË

Fjalor Shqip

FJALËMADH mb.

Që flet shumë, fjalëshumë; që mburret me fjalë të mëdha. Njeri fjalëmadh. Demagogji fjalëmadhe.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →