FJALË

Fjalor Shqip

FLOKËZI mb.

1. Që i ka flokët të zinj.

2. Përd. em. sipas kuptimit të mbiemrit.

Shtëpia e Librit - Librari Online

Shtepia e Librit është libraria më e madhe online e librit shqip, themeluar në vitin 2007, ku mund të gjeni dhe blini mbi 6 mijë tituj librash.

Vizito faqen →