FJALË

Fjalor Shqip

FLOKARGJEND mb. poet.

1. Që i ka flokët në ngjyrë argjendi, me flokë që i shndrisin si argjend.

2. Flokëthinjur. Gjyshja flokargjende.

Kurs Anglisht Online - Smart Center

Mësoni anglisht dhe gjermanisht online me mësues profesionistë. Smart Center, me 12 vite përvojë, ua mundëson ndjekjen e kursit nga rehatia e shtëpisë suaj.

Mëso më shumë →